Aham Vastgoed kiest na selectietraject voor de Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Na een intensief selectietraject, begeleid door HC&H Consultants, heeft Aham Vastgoed gekozen voor de Fit4RealEstate-oplossing van Business & Cloud Integrator Ctac voor de vervanging van zijn ERP-systeem. Tim van Schijndel, directeur Aham Vastgoed en Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac tekenden op 5 juni j.l. het contract in bijzijn van John Jaspers van Ctac en Ilse Baars van Aham Vastgoed. Annelies van den Berg, directeur van HC&H, heeft de contractering begeleid en was eveneens aanwezig bij de ondertekening. De vastgoedonderneming wil met dit ERP-systeem haar bedrijfsprocessen verbeteren om zo verdere groei te ondersteunen en de klanttevredenheid te verhogen. Fit4RealEstate is een cloudoplossing die is gebaseerd op best practice-standaarden, waardoor het systeem ook heel geschikt is voor een kleinere vastgoedonderneming met 2.500 verhuureenheden als Aham Vastgoed.

Aham Vastgoed heeft te maken met veel verschillende administratieve handelingen, bijvoorbeeld door de snelle doorstroom van woningen in het duurdere segment. Daarnaast is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid. Fit4RealEstate biedt de onderneming grip op de processen en het groeiende vastgoedportfolio. De oplossing voorziet in één integraal systeem met één centrale database en dus ook één duidelijk overzicht.

Het systeem ondersteunt de volledige vastgoedlevenscyclus: van plan, ontwikkeling, renovatie en realisatie tot en met exploitatie, onderhoud en eventuele sloop of verkoop. Met eenduidig inzicht in al deze fasen zijn huurders en toeleveranciers beter te bedienen, bijvoorbeeld met een slimmer facturatieproces. Bovendien kan de onderneming met de real-time managementinformatie snel sturen op ontwikkelingen.

Ilse Baars, hoofd Financiën & Bedrijfsvoering bij Aham Vastgoed: “We zijn een compacte organisatie en hebben geen eigen IT-afdeling. Voor ons was het daarom essentieel samen te werken met een partner die ons volledig ontzorgt. Ctac heeft in de vastgoedmarkt de kennis opgebouwd, die daarvoor nodig is. Fit4RealEstate biedt ons daarnaast volledige grip op toeleveranciers en kosten, waardoor wij onze regisseursfunctie kunnen intensiveren. Nog een belangrijk pluspunt van de oplossing is, dat we hiermee bij het toekennen van werkopdrachten de risicobeheersing vergroten.”

Wilt u weten wat HC&H voor u kan doen met betrekking tot uw selectie- en implementatietraject?
Neem dan contact op via 078-681 08 00 of e-mail ons.