DE GOEDE WONING ZOETERMEER GEMIGREERD NAAR TOBIAS AX

De Goede Woning Zoetermeer maakte gebruik van het primaire systeem Tobias van Aareon. Omdat De Goede Woning de wens had te migreren naar een nieuw en modern ERP systeem en het contract de mogelijkheid bood om gedurende de looptijd te migreren naar Tobias AX, is besloten om Tobias AX te implementeren. In 2017 is met ondersteuning van een extern projectleider door De Goede Woning een selectie uitgevoerd voor een KCC, kennisbank en klantportaal oplossing waarbij de keuze is gevallen op IRIS van Kubion. Zowel IRIS als het DMS ShareWorX van Square DMS zijn geïntegreerd geïmplementeerd waarbij eveneens de telefonie vervangen is door een Cloud oplossing. Daarbovenop kwam ook nog eens een bedrijfsverhuizing waar rekening mee gehouden moest worden. Op 8 januari 2018 is De Goede Woning live gegaan met Tobias AX. Een dag later is De Goede Woning ook gaan werken met het nieuwe klantportaal. De planning is dat huurders vanaf maart 2018 ook via de website gebruik gaan maken van het klantportaal.

Namens HC&H hebben Carlo van den Bergh en Mindert Westra het projectmanagement voor de implementatie van de systemen verzorgd, in samenwerking met Rainier Sewalt als extern projectleider voor IRIS. De livegang van beide systemen is succesvol verlopen en in de gehele organisatie met lekkere broodjes en taart gevierd.

Over De Goede Woning
De Goede Woning is een corporatie met circa 6.300 huurwoningen in Zoetermeer.

Vlnr Peter Boerman (Manager Financiën/IT), Johan Kamp (Projectmanager Aareon), Mindert Westra (Projectmanager HC&H), Rutger Baaij (Consultant Kubion), Rainier Sewalt (Projectleider IRIS), Menno Nuberg (Business Consultant Kubion)

Lees meer over onze diensten rondom implementaties.