HC&H introduceert Innovatielab voor corporaties

Nieuwe technologieën spelen een grote rol in de innovatiemogelijkheden voor woningcorporaties. Maar om welke technologieën gaat het en voor welke processen zet je ze in? En als je ze gebruikt, hoe zorg je dan voor een levensvatbaar business model? Deze en andere vragen staan centraal in de diensten van Innovatielab voor corporaties, een nieuw initiatief van HC&H.

Samen toewerken naar innovatie!

Voor corporaties die actief aan de slag willen met innovatie, biedt Innovatielab themagerichte Innovatieroutes aan, in eerste instantie op Internet of Things, robotisering en data analytics. Neemt u deel aan deze programma’s, dan verkent u samen met andere corporaties en technische experts specifieke technologieën, om gezamenlijk toe te werken naar concrete innovatiedoelen. Zodat u straks met een heldere focus innovaties kunt doorvoeren in uw bedrijfsprocessen.

Onze Innovatieroutes zijn primair bedoeld voor corporaties die hieraan actief mee willen doen. Ook corporaties die gebruik willen maken van de opgedane kennis en ervaring kunnen profiteren van het Innovatielab. Onze missie: het ondersteunen en bevorderen van gezamenlijke innovatie door woningcorporaties, met meerwaarde voor hun doelstellingen, klanten en bedrijfsprocessen.


Meer weten over het Innovatielab of over de Innovatieroutes en hoe je als corporatie kunt deelnemen?
Schrijf je in voor de kosteloze 0-sessie op dinsdagmiddag 26 juni van 13:30 – 15:30 in de Jaarbeurs in Utrecht (Mediaplaza).
Of kijk op de website van Innovatielab voor meer informatie.