HC&H is aanwezig bij CorporatieGids LIVE Kennisdag

Op 16 april vindt alweer de 6e editie van CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Zoals u van HC&H Consultants mag verwachten, zijn wij erbij.

Wat is de LIVE Kennisdag?
De LIVE Kennisdag is hét evenement voor woningcorporaties om bij te zijn als je op één dag de mogelijkheid wilt hebben om meerdere kennissessies van leveranciers en adviseurs bij te wonen. Normaal trek je veel meer tijd uit om zoveel kennis op te doen, nu kun je een efficiëntieslag maken door iedereen op één dag en één locatie te vinden! Daarnaast is het bij uitstek de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Er worden gedurende dag meerdere kennissessies van 45 minuten aangeboden. Deze zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk ingepland, gevolgd door een korte pauze van 15 minuten.

Waar is het? 
Het evenement vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Vianen.

Neemt HC&H ook deel aan het programma?
Uiteraard! Om klokslag 12.00 faciliteren wij de kennissessie:

“DE standaard”: SWEMP, cegeka-dsa en HC&H werken samen aan nieuwe standaardinrichting Dynamics Empire.
SWEMP, cegeka-dsa en HC&H ontwikkelen een nieuwe standaardinrichting van Dynamics Empire (DE), het ICT-hart van de corporaties. Standaardisatie levert enorme voordelen op, zowel voor beheer als voor de kwaliteit van de dienstverlening en informatievoorziening. Deze standaard wordt nu voor de corporatiesector ontwikkeld. In deze kennissessie praten wij u bij over de voortgang van DE Standaard.

Als corporatiemedewerker kun je je gratis inschrijven voor onze kennissessie (en andere sessies). Je wordt tevens voorzien van koffie/thee/fris en rond lunchtijd is er een lunchbuffet.

Wil je meer weten over over onze deelname?
Neem dan contact op met HC&H Consultants via 078-681 08 00 of e-mail.

Wil je meer weten over de LIVE Kennisdag? 
Neem dan een kijkje op de website van CorporatieGids.