HC&H neemt je tijdens de kennissessie mee op reis, de Cloud-reis!

Op 12 mei 2020 presenteert HC&H de kennissessie ‘Is jouw corporatie klaar voor de transitie naar de Cloud?’.

CorporatieGids heeft haar jaarlijkse LIVE Kennisdag verplaatst naar 12 mei – een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. Deze sessies hebben betrekking op de onderwerpen: Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT. Zoals je van ons kunt verwachten, is HC&H Consultants aanwezig als spreker.

We nemen je mee op reis met als bestemming:

‘Is jouw corporatie klaar voor de transitie naar de Cloud?’

In 2020 zet de transitie van (bedrijfs)informatiesystemen naar de (Microsoft) Cloud door. Dat heeft ook effect op je corporatie. Leveranciers geven aan dat complexe upgrades tot het verleden gaan behoren, dat standaardisatie het fundament wordt om mee te kunnen in de snelle ontwikkelingen op het gebied van functionaliteit, maar ook om te kunnen profiteren van innovatie zoals AI, IoT en Data Analytics. Naast een veranderende rol voor outsourcingpartijen, moet ook je beheerorganisatie mee in deze transitie waar andere accenten komen te liggen. HC&H neemt je in deze kennissessie mee in de veranderingen die het met zich meebrengt, niet alleen vanuit kansen, maar ook vanuit de risico’s en zaken waar je rekening mee moet houden.

Aan de hand van een aantal vragen en antwoorden, nemen reisleiders Andréa en Olke Jan je mee op reis met als bestemming de Cloud!

Bestemming
Is jouw corporatie klaar voor de transitie naar de Cloud?

Boarden om
11:00

Reisleiders
Olke Jan van der Meer, Managing Partner HC&H Consultants en
Andréa van der Vaart, Chaptr2

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt het programma via deze link bekijken en je aanmelden.

Er worden tijdens deze sessie foto- en video-opnames gemaakt. Dit beeldmateriaal kan worden gebruikt voor publicatie in verschillende media. Mocht je bij de sessie aanwezig zijn, neem dan aan de linkerzijde (naar de presentatie kijkend) plaats.