HC&H ONDERSTEUNT DE GOEDE WONING BIJ CONTRACTVERLENGING EN IMPLEMENTATIE

De Goede Woning in Zoetermeer wil haar processen volledig digitaliseren waar dat kan (digitaal tenzij-strategie). Bij De Goede Woning staan betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid samen met een goede dienstverlening hoog in het vaandel. ICT speelt een belangrijke rol bij het besparen van kosten en 24×7 je zaken online kunnen regelen. Naast het inrichten van een klantportaal, kennisbank en een nieuwe look and feel voor de website, stapt De Goede Woning daarom ook over naar Tobias AX, de opvolger van haar huidige ERP systeem Tobias en heeft zij haar contract met leverancier Aareon verlengd.

Annelies van den Berg heeft De Goede Woning ondersteund bij de contractvorming en prijsonderhandeling met ERP leverancier Aareon. Onderdeel van het contract is het projectplan dat Carlo van den Bergh samen met de intern projectleider van De Goede Woning en de projectleider van Aareon heeft gemaakt. Daarnaast gaat Carlo De Goede Woning in de rol van sparringpartner/projectleider ondersteunen bij de implementatie van Tobias AX.

Over De Goede Woning
De Goede Woning beheert circa 6.300 huurwoningen in Zoetermeer en breidt dit bezit de aankomende jaren nog verder uit door nieuwe woningen te bouwen. Daarnaast werkt zij nauw samen met bewoners en andere belanghouders om te zorgen dat het prettig wonen is in de Zoetermeerse woonbuurten. Zij  vertrouwt daarbij op haar eigen kracht en op die van de bewoners en partners met wie zij samenwerkt.

Lees meer over onze diensten rondom implementaties.