INTERMARIS LIVE MET TOBIAS AX

Afgelopen december is Intermaris live gegaan met Tobias AX van Aareon. Na een goede en compacte inrichtingsfase is veel aandacht besteed aan het testen van de functionaliteiten en de processen. De samenwerking tussen Intermaris, Aareon en HC&H verliep goed met zowel de gewenste nadruk op standaardisatie in de vorm van CORA en Rapid Start van Aareon alsook met aandacht voor wat daarbuiten echt van belang was voor de corporatie en haar klanten en stakeholders.  De opleidingen verzorgd door Aareon in combinatie met gericht en regelmatig oefenen door de medewerkers voorafgaand aan de livegang op 19 december, hebben al in de eerste weken na de livegang gezorgd voor soepel lopende processen en teams.

Intermaris werkt naast Tobias AX ook met applicaties en apps zoals onder meer de procuratie-app, de mobiele inspectie app (MIC), Mareon, Nemo en diverse andere gekoppelde applicaties zoals Vabi, E-Content en Woonmatch. De facturen worden vanuit Tobias AX volledig digitaal verstuurd via Mailtopay en de ontvangsten worden direct geïntegreerd verwerkt in Tobias AX. Correspondentie kan digitaal worden verstuurd en direct worden opgenomen in het DMS. Ook de facturen van leveranciers worden afgehandeld in een volledig digitale factuurstroom. De processen kunnen daarmee echt papierloos, digitaal en geïntegreerd en duidelijk efficiënter worden afgehandeld. In februari is het Fox-klantportaal live gegaan en daarmee mag Intermaris zich met recht ‘Maximaal Digitaal’ noemen.

DE ROL VAN HC&H
HC&H heeft Intermaris begeleid zowel bij het selectietraject als bij de implementatie. Daarnaast neemt HC&H deel in het programma “Maximaal Digitaal” met Olke Jan van der Meer in de rol van adviseur in de programmagroep en in de stuurgroep en Feike Verweij in de rol van projectleider.

OVER INTERMARIS
Intermaris is een volkshuisvester. Zij biedt mensen met een lager inkomen betaalbare woningen en een aangename woonomgeving. Dat is haar taak; nu en in de toekomst!

Lees meer over onze diensten rondom implementaties.