LIVE Kennisdag Online: De kansen en valkuilen van RPA

Op 11 mei organiseert CorporatieGids een LIVE Kennisdag Online. Deze editie staat in het teken van onder andere Procesoptimalisatie. Andrea van der Vaart en Mirjam Cassée van Chaptr2 verzorgen de kennissessie “De kansen en valkuilen van RPA”.

Steeds meer organisaties laten robots bouwen om handmatig werk over te nemen van hun medewerkers. Ze beginnen enthousiast met het implementeren van RPA, maar lopen vervolgens tegen de valkuilen aan. RPA wordt door veel organisaties onderschat en vraagt veel meer dan alleen maar het bouwen van een robot. Integratie en beheer zijn vaak ondergeschoven kindjes in RPA-trajecten. Ook het analyseren en selecteren van de juiste processen wordt te kort bij stil gestaan. Welke kansen en valkuilen brengt RPA nog meer met zich mee.

Schrijf je in voor één van de drie kennissessies door op deze link te klikken. Kun je er niet bij zijn? Houd dan onze website en LinkedIn in de gaten om de sessie terug te kunnen kijken!

Wil je meer weten over RPA? Neem dan contact op met Andrea van der Vaart via 06-52692314 of e-mail andrea@chaptr2.nl, of Mirjam Cassée via 06-31686893 of e-mail mirjam@chaptr2.nl.