Onze medewerkers

Op deze pagina kunt u kennis maken met alle medewerkers van HC&H Consultants. Een diversiteit aan karakters, persoonlijkheden en specialismen.

Andrea Vermeulen

Andrea werkt sinds de zomer van 2019 bij HC&H. Gedurende haar carrière staat de ontwikkeling van mensen en processen in combinatie met digitalisering centraal. Zo heeft Andrea bij het Ministerie van Justitie gewerkt aan digitale informatiedienstverlening binnen de strafrechtketen, is ze implementatieconsultant Tobias AX geweest bij Aareon, heeft ze informatiebeveiligingssystemen geïmplementeerd en heeft ze de professionalisering van klachten- en verbetermanagement vorm gegeven. Andrea is ervan overtuigd dat IT en digitalisering om mensen draaien en de mens is daarom altijd haar uitgangspunt.

In haar vrije tijd is Andrea graag buiten met de hond. Andrea kookt graag en net als in haar werk houdt ze ook in de keuken van nieuwe dingen ontdekken.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Andrea.


 

Anil Ishwardat

Anil is sinds augustus 2017 werkzaam bij HC&H. Met vijftien jaar werkervaring bij de Rabobank heeft Anil zijn roots liggen in de financiële sector. Vanuit de pijlers van deze bank: klantparticipatie, langdurige relatie, duurzame samenleving en stabiele dienstverlening, zijn duidelijke parallellen en verbeteringstrajecten zichtbaar met de corporatiesector. Anil heeft in zijn rol als Black Belt Lean Consultant jarenlang meegewerkt aan de implementatie van een Lean organisatie en daarmee vele succesvolle trajecten op zijn naam staan. Zijn expertise zit in het identificeren van het verbeterpotentieel door vanuit een Lean-bril naar de organisatie te kijken. Als Business Consultant bij HC&H kan hij met zijn rijke bagage aan tools en methodieken uitstekend meedenken met de opdrachtgever om veranderingstrajecten te realiseren.

Met zijn vrouw en twee zonen is Anil graag samen op stap, het liefst op vakantie naar verre bestemmingen om keer op keer al het moois wat de wereld te bieden heeft te ontdekken.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Anil.


 

Annelies van den Berg

Met vele jaren (corporatie)ervaring is Annelies in 2008 HC&H komen versterken. In eerste instantie in de functie van Commercieel directeur en sinds 1 januari 2015 als Directeur. Zij is in 1984 begonnen bij Kramers, het huidige Centric, en heeft in de loop der jaren bij diverse software leveranciers gewerkt, onder andere als directeur bij DSA•Vision en Aquagis. In de rol van sparringpartner begeleidt Annelies geregeld selectietrajecten. Ook wordt zij door onze klanten veel gevraagd ter ondersteuning en advisering bij prijs- en contractonderhandelingen en adviseert zij op stuurgroepniveau.

Privé zit Annelies niet stil. Ze gaat er graag op uit met vrienden en houdt van tuinieren. En als de tuin dan aan kant is, leest ze er graag een goed boek.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Annelies.


 

Brian Walsh

Brian is een enthousiaste en ervaren EHBO-er (Eerste Hulp Bij Organisatieverandering). In verschillende rollen organisaties helpen om nog beter te worden is wat hem drijft. De oplossing van klantvragen vereist de juiste combinatie van mensen, processen en middelen. “Mensen maken het verschil” is zijn overtuiging en ervaring. Brian focust op de kracht van teams en de fun factor om het gewenste resultaat voor zijn klanten te behalen. Hierbij past hij gericht methoden zoals Lean en Agile toe, aangevuld met brede kennis en ervaring uit verschillende sectoren.

Naast zijn werk brengt Brian graag tijd door met zijn gezin en vrienden. Ook geniet hij van stedentrips, films, muziek en lezen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Brian.


 

Carlo van den Bergh

Carlo van den Bergh heeft bijna 25 jaar ervaring in de corporatiebranche en is in die periode in meerdere rollen en aan “alle kanten van de tafel” actief geweest (vanuit de leverancier, vanuit de corporatie en vanuit HC&H als Business Consultant). Daarvoor is Carlo nog werkzaam geweest bij een bank in navolging op zijn financiële opleiding (HEAO). Door de ervaring en de diversiteit van de werkzaamheden is Carlo breed inzetbaar als adviseur bij selectietrajecten, projectmanager bij implementaties, maar ook voor inhoudelijke ondersteuning bij financiële vraagstukken of als ad interim ICT leidinggevende. In elk van die rollen slaat Carlo de brug naar processen, informatiesystemen en databases indien de situatie daarom vraagt.

Het streven om ‘de beste’ te zijn leeft Carlo ook privé na. In de combinatie van zwemmen-fietsen-lopen (triatlon) eindigt Carlo met regelmaat tijdens wedstrijden op het podium. Om baan, sport en groot gezin te combineren is ook hier een strakke planning gewenst.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Carlo.


 

Christabe Wybenga

Met ingang van 1 januari 2018 versterkt Christabe het HC&H team in de rol van Managing Partner. Sinds 2003 actief in de corporatiebranche, brengt Christabe veel kennis en ervaring met zich mee. Hij heeft verschillende functies bekleed bij zowel corporaties, leveranciers als adviesbureaus en weet mensen dan ook goed mee te nemen in het proces rond het betreffende (ICT) vraagstuk. Bij HC&H legt Christabe zich toe op advies rondom procesoptimalisatie, informatiearchitectuur, integratie en samenwerking. Als ‘mensen-mens’ en met een gezonde dosis humor zet hij zich continu in om de mensen om hem heen te stimuleren en samen projecten tot een goed resultaat te leiden.

Privé brengt Christabe graag tijd door met zijn vrouw en drie meiden. In de zomer is Christabe geregeld met een bbq tang in zijn linker- en een speciaal biertje in zijn rechterhand te vinden. Een goed boek of een spannende game is voor Christabe ook een blije invulling van zijn vrije tijd.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Christabe.


 

Erik Lammers

Erik heeft ruim 17 jaar bij leveranciers van primaire informatiesystemen gewerkt voordat hij in 2012 de overstap naar HC&H maakte. Erik heeft brede ervaring in de corporatiesector op het gebied van informatievoorziening, het optimaliseren en vooral verbeteren van de processen, verandermanagement en projectmanagement. Hij heeft ook ruime ervaring als het gaat om Informatisering & Automatisering Beleid in relatie tot missie, visie en strategie. Erik is uitstekend in staat om te adviseren en te sparren op management niveau.

Privé heeft Erik een brede interesse en verschillende hobby’s: van gitarist in een band tot skiën, van tennissen tot sportvliegen boven Europa.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Erik.


 

Feike Verweij

Feike Verweij houdt zich als Business Consultant bezig met vraagstukken op het snijvlak van de informatievoorziening en de organisatie. Met zijn analytische vaardigheden komt hij snel tot de kern van de vraag. En met zijn brede ervaring in de vastgoed sector is hij als geen ander in staat om logische verbanden te leggen. Ook als deze er op het eerste gezicht niet lijken te zijn! Na zijn studie Planologie en Beleidswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen is Feike een aantal jaren werkzaam geweest als marktonderzoeker, onder andere in de vastgoedsector. Daar is zijn interesse gewekt voor de kansen die de informatievoorziening biedt in de scenariovorming van het vastgoedbeleid. En voor het verbinden van beleidsuitgangspunten en kennis aan de praktijk van operationele processen.

Privé staat hij het liefst zelf aan het roer van zijn zeilboot, maar zakelijk is hij het best in zijn element wanneer een klant – dankzij een goed project of advies van HC&H – zelf het roer en de touwtjes weer goed in handen heeft.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Feike.


 

Gerben Naaktgeboren

Gerben NaaktgeborenGerben is een enthousiaste, nuchtere professional. Gerben beschikt over goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en een flexibele instelling. Hij is een teamspeler, stressbestendig en pragmatisch. Gerben voelt zich het meeste thuis in projecten waar hij zijn kennis en enthousiasme direct kan vertalen naar resultaatgerichte oplossingen.

Privé brengt hij zijn tijd graag door met zijn gezin en vrienden. Gerben is altijd in voor een potje squash. Naast sporten is hij ook nog muzikaal actief met het spelen van piano, gitaar en cajon.

Bekijk hier het visitekaartje van Gerben.


 

Jan Kock

Jan is een specialist op het gebied van conversies, (maatwerk) rapportages en sjablonen. Zijn uitgebreide kennis van Business Objects, SQL Server, Crystal Reports en Qlikview combineert hij met kennis van corporaties en systemen. Hierdoor zorgt Jan voor oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten en creëert hij het verlangde inzicht in hun prestaties en resultaten. Jan is een resultaatgerichte professional die zowel zelfstandig als in teams uitstekend functioneert.

In zijn vrije tijd lijkt hij tijd te kort te komen. Want Jan reist graag of is te vinden achter zijn PC of Playstation. Daarnaast leest hij graag en veel. Maar Jan kan ook genieten van een goede film of van het luisteren naar muziek.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jan.


 

Kay van Maastricht

Na ruim 8 jaar te hebben gewerkt in de corporatiesector heeft Kay besloten haar kennis te willen delen met andere corporaties en is zij sinds april 2019 overgestapt naar HC&H. Vanuit haar senior Functioneel Beheerders rol en coördinator Functioneel Beheer bij een grote corporatie, heeft zij onder andere afdelingen geadviseerd en ondersteund op het gebied van informatisering, procesbeschrijvingen, procesoptimalisatie, begeleiden en opleiden van interne en externe doelgroepen, kwaliteitscontrole en het verhogen van de klantwaardering. Door haar ruime ervaring signaleert zij waar kwetsbaarheden zitten of juist waar er behoefte naar is. Zij zet de mens in de organisatie centraal, maar kan naast haar empathische vermogen ook kritisch zijn. Het is haar passie om zowel leidinggevenden als medewerkers bewust te maken van hun eigen rol tijdens een verandering en verbinding te maken tussen medewerkers en corporaties onderling. En op deze manier met elkaar te werken aan een blijvend succes!

Nog wat weetjes over Kay; zij is dol op haar Britse Kortharen Sam & Walter, fashion, hot yoga, magazines, strandwandelingen, reizen en lekker eten.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Kay.


Marjolein Kronenburg

Marjolein is afgestudeerd als bedrijfskundige met de specialisatie leiderschap, management en bestuur. Het is haar passie woningcorporaties te leren excelleren door het adviseren en op te treden als sparringpartner bij organisatievraagstukken en continu verbeteren. Deze ervaring heeft ze opgedaan binnen de Rabobank Organisatie en in eerdere adviesfuncties. Ze heeft een hands-on aanpak en weet hiermee de gestelde doelen te behalen. Marjolein is een stevige persoonlijkheid, daadkrachtig, resultaatgericht, creatief en pragmatisch.

Privé brengt Marjolein graag tijd door met haar gezin op de volkstuin. Barbecueën met vrienden, het kweken van groenten en fruit behoren tot de bezigheden op de tuin.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marjolein.


Marnix Ferwerda

Marnix, Managing Partner bij HC&H, is afgestudeerd bedrijfseconoom met als specialisatie organisatieverandering. Hij neemt vastgoedorganisaties mee in verandertrajecten rond efficiëntie en klantgerichtheid. Dit meenemen doet hij door zijn enthousiasme, overtuigingskracht en kennis in te zetten om organisaties en mensen in beweging te krijgen. Hij is al 20 jaar actief in de vastgoedwereld, waarin hij werkzaam is geweest in verschillende (interim) functies bij woningcorporaties, makelaars, VvE beheerders en een commerciële belegger.

Privé brengt Marnix zijn tijd graag door met zijn gezin en dan, vanwege familie aldaar, het liefst in Italië.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marnix.


 

Martijn Goudriaan

Martijn is sinds oktober 2017 werkzaam bij HC&H als Business Consultant. Na het afronden van zijn studie in 2006, is Martijn gaan werken in de corporatiebranche. Hij is gestart in het documentmanagement. Hier is Martijn in aanraking gekomen met de selectie en inrichting van softwarepakketten. Door het volgen van een Bachelor Informatica is Martijn doorgegroeid naar de functie van ICT-adviseur. In die rol heeft hij een ICT-strategie geschreven, processen gedigitaliseerd, informatierisicomanagement opgezet en heeft hij de selectie en implementatie van een ERP-pakket geleid. Onder het HC&H motto ‘samen denken & samen doen!’ deelt Martijn alle ervaring en opgedane kennis graag met zijn opdrachtgever.

Naast werk en studie vindt Martijn het heerlijk om te sporten (wielrennen), te lezen en te reizen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Martijn.


 

Olke Jan van der Meer

Olke Jan is Managing Partner bij HC&H Consultants. Na zijn studie Bestuurlijke Informatiekunde is hij in 1995 zijn carrière gestart bij een leverancier van branchesoftware voor woningcorporaties waarna hij in 2002 de overstap heeft gemaakt naar HC&H Consultants. Olke Jan is op strategisch niveau betrokken bij vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT bij woningcorporaties, zonder hierbij de doorvertaling naar de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Zijn motto (en dat van HC&H): samen denken & samen doen!

Privé is Olke Jan geregeld te vinden op de sportvelden waar zijn kinderen actief zijn. Tussen de bedrijven door doet Olke Jan graag aan hardlopen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Olke Jan.


 

Patrick van Lingen

Door zijn onafhankelijke natuur vindt hij frisse, creatieve oplossingen en beslist hij snel. Patrick voelt zich uiterst comfortabel als hij, met een resultaatgericht team, hard werkt om succes te behalen in een omgeving die wordt gekenmerkt door hoge druk en complexiteit. Het écht werkend krijgen van de visie is belangrijk voor plezier in zijn werk; resultaten worden zichtbaar in mens en proces van de organisatie. Hij weet door zijn integriteit en directheid het vertrouwen van mensen te winnen. Daarbij slaagt hij erin ingrijpende maatregelen te nemen in samenspraak met de betrokkenen. Hij daagt uit om, ongeacht rol en positie, een mening te geven en bespreekt de status-quo.

Privé brengt hij zijn tijd graag door met zijn vriendin en twee zonen en doet hij aan Win Chung kunfu. Ook koken en golfen doet Patrick graag.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Patrick.


 

Peter Christian Gorter

In 2020 heeft Peter Christian de keuze gemaakt om na ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest vanuit de leverancier, bij HC&H Consultants aan de slag te gaan als Business Consultant. Vanuit de verschillende rollen die hij heeft gehad bij de leverancier van het ontwikkelen en integreren van software, aansturen van teams en het begeleiden van implementaties, kent Peter Christian de uitdaging die dit met zich meebrengt. Bij HC&H gaat Peter Christian woningcorporaties adviseren en ondersteunen op het snijvlak van organisatie en ICT. Van het optimaliseren van processen en het implementeren van ICT oplossingen tot het begeleiden van de organisatieverandering met het oog op de mens, resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Zowel privé als zakelijk gaat Peter Christian graag uitdagingen aan en is hij resultaatgericht. Als Peter Christian met zijn vrouw en twee jongens er op uitgaat gaan ze altijd op zoek naar leuke activiteiten in het bos, op het water of in de bergen. Hij kan zich goed vermaken met een avondje gezellig op de bank onder het genot van een goede film of serie om even tot rust te komen. Virtueel de uitdaging aangaan met een game op de Playstation, doet hij daarnaast ook graag.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Peter Christian.


 

Tamara van Kuijk

Tamara is het HC&H team in de functie van Business Consultant in januari 2018 komen versterken. Tamara is afgestudeerd als bedrijfskundige met de specialisatie verandermanagement. Vanuit haar organisatiesensitiviteit en drive om te verbeteren, ondersteunt Tamara corporaties in de rol van projectmanager en adviseur zodat de corporaties zich kunnen richten op en excelleren in hun kerntaak. Tamara is een stevige en rustige persoonlijkheid, transparant, resultaatgericht, pragmatisch en heeft gevoel voor humor.

Privé brengt zij haar tijd graag door met haar familie en vrienden. Daarnaast gaat ze graag wandelen, uit eten, probeert zij nieuwe recepten uit en doet ze aan yoga.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Tamara.


 

Iris Visser

Iris is sinds 2015 werkzaam bij HC&H. In de functie Financieel medewerkster is Iris verantwoordelijk voor de financiële administratie, HRM payroll en de financiële afwikkeling van de projectadministratie. Samen met Daniëlle, Ilse en Marcia is Iris ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor van HC&H. Privé geniet Iris van haar gezin, maakt ze graag een stedentrip en is ze altijd in voor een avondje uit eten of een bezoek aan het theater.

 

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Iris.

 


 

Marcia Rijsdijk

Marcia is in 2006 begonnen bij HC&H. Een enthousiaste collega die zich als medewerker Financiën & Informatisering inmiddels onmisbaar heeft gemaakt. Samen met Daniëlle, Ilse en Iris vormt zij het backoffice team van HC&H. In haar vrije tijd geniet Marcia van haar gezin, staat ze graag in de keuken of is ze lekker aan het sporten.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marcia.

 


 

Ilse Nagy

Ilse is sinds februari 2019 werkzaam bij HC&H op onze thuisbasis in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle PR & Marketing activiteiten. Samen met Daniëlle, Iris en Marcia vormt Ilse de backoffice. Eenmaal thuis geniet Ilse maximaal van haar tijd met haar gezin, waarbij ze graag wandelt, reist, naar muziek luistert, danst, illustreert en handlettert.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Ilse.

 


Daniëlle Beukelman

Daniëlle is sinds januari 2020 werkzaam bij HC&H. Zij versterkt het team als commercieel medewerker binnendienst. Zij is het aanspreekpunt voor onze klanten en daarnaast verzorgt zij offertes en afspraken.  Samen met Ilse, Iris en Marcia is Daniëlle tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor van HC&H. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar dochter, familie en vrienden. Het liefst gaat ze uit eten, kook ze lekker of gaat ze reizen of naar een concert.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Daniëlle.