Onze medewerkers

Op deze pagina kunt u kennis maken met alle medewerkers van HC&H Consultants. Een diversiteit aan karakters, persoonlijkheden en specialismen.

Anil Ishwardat

Anil is sinds augustus 2017 werkzaam bij HC&H. Met vijftien jaar werkervaring bij de Rabobank heeft Anil zijn roots liggen in de financiële sector. Vanuit de pijlers van deze bank: klantparticipatie, langdurige relatie, duurzame samenleving en stabiele dienstverlening, zijn duidelijke parallellen en verbeteringstrajecten zichtbaar met de corporatiesector. Anil heeft in zijn rol als Black Belt Lean Consultant jarenlang meegewerkt aan de implementatie van een Lean organisatie en daarmee vele succesvolle trajecten op zijn naam staan. Zijn expertise zit in het identificeren van het verbeterpotentieel door vanuit een Lean-bril naar de organisatie te kijken. Als Business Consultant bij HC&H kan hij met zijn rijke bagage aan tools en methodieken uitstekend meedenken met de opdrachtgever om veranderingstrajecten te realiseren.

Met zijn vrouw en twee zonen is Anil graag samen op stap, het liefst op vakantie naar verre bestemmingen om keer op keer al het moois wat de wereld te bieden heeft te ontdekken.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Anil.


 

Annelies van den Berg

Met vele jaren (corporatie)ervaring is Annelies in 2008 HC&H komen versterken. In eerste instantie in de functie van Commercieel directeur en sinds 1 januari 2015 als Directeur. Zij is in 1984 begonnen bij Kramers, het huidige Centric, en heeft in de loop der jaren bij diverse software leveranciers gewerkt, onder andere als directeur bij DSA•Vision en Aquagis. In de rol van sparringpartner begeleidt Annelies geregeld selectietrajecten. Ook wordt zij door onze klanten veel gevraagd ter ondersteuning en advisering bij prijs- en contractonderhandelingen en adviseert zij op stuurgroepniveau.

Privé zit Annelies niet stil. Ze gaat er graag op uit met vrienden en houdt van tuinieren. En als de tuin dan aan kant is, leest ze er graag een goed boek.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Annelies.


 

Brian Walsh

Brian is een enthousiaste en ervaren EHBO-er (Expert Hulp Bij Organisatieverandering). Zijn ambitie is mensen in organisaties te helpen met klantgericht en efficiënt werken. De laatste jaren is hij in verschillende functies actief geweest in de hoek van online dienstverlening. Hierbij focust hij zich op de integrale inzet van mensen, processen en middelen, met de overtuiging: “Mensen maken het verschil”. Hij gelooft in de kracht van teams en dat met elkaar samenwerken, leidt tot het beste resultaat. Brian zet zich bevlogen in, put uit ervaring met best practices uit diverse sectoren en past met gezond verstand methodieken zoals Lean, Agile en PRINCE2 toe.

Naast zijn werk brengt Brian graag tijd door met zijn gezin en vrienden. Maar met een goede film, muziek of een goed (Engelstalig) boek doe je hem ook een plezier. Brian volgt ook graag de wedstrijden van zijn favoriete voetbalclub en bezoekt zo nu en dan familie in Schotland.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Brian.


 

Carlo van den Bergh

Carlo is sinds 1996 werkzaam in de corporatiebranche en is in meerdere rollen en aan “alle kanten van de tafel” actief geweest (vanuit een leverancier, vanuit een corporatie en sinds 2004 vanuit HC&H als Business Consultant). Door zijn ervaring en de diversiteit van de werkzaamheden is Carlo ook bij HC&H breed inzetbaar als adviseur bij selectietrajecten, projectmanager bij implementaties, maar ook voor inhoudelijke ondersteuning bij financiële vraagstukken of als ad interim ICT leidinggevende. In elk van die rollen slaat Carlo de brug naar processen, informatiesystemen en databases indien de situatie daarom vraagt.

Het streven om ‘de beste’ te zijn leeft Carlo ook privé na. In de combinatie van zwemmen-fietsen-lopen (triathlon) eindigt Carlo met regelmaat tijdens wedstrijden op het podium. Om baan, sport en groot gezin te combineren is ook hier een strakke planning gewenst.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Carlo.


 

Christabe Wybenga

Met ingang van 1 januari 2018 versterkt Christabe het HC&H team in de rol van Managing Partner. Sinds 2003 actief in de corporatiebranche, brengt Christabe veel kennis en ervaring met zich mee. Hij heeft verschillende functies bekleed bij zowel corporaties, leveranciers als adviesbureaus en weet mensen dan ook goed mee te nemen in het proces rond het betreffende (ICT) vraagstuk. Bij HC&H legt Christabe zich toe op advies rondom procesoptimalisatie, informatiearchitectuur, integratie en samenwerking. Als ‘mensen-mens’ en met een gezonde dosis humor zet hij zich continu in om de mensen om hem heen te stimuleren en samen projecten tot een goed resultaat te leiden.

Privé brengt Christabe graag tijd door met zijn vrouw en drie meiden. In de zomer is Christabe geregeld met een bbq tang in zijn linker- en een speciaal biertje in zijn rechterhand te vinden. Een goed boek of een spannende game is voor Christabe ook een blije invulling van zijn vrije tijd.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Christabe.


 

Erik Lammers

Erik heeft ruim 17 jaar bij leveranciers van primaire informatiesystemen gewerkt voordat hij in 2012 de overstap naar HC&H maakte. Erik heeft brede ervaring in de corporatiebranche op het gebied van informatievoorziening, het optimaliseren en vooral verbeteren van de processen, verandermanagement en projectmanagement. Hij heeft ook ruime ervaring als het gaat om Informatisering & Automatisering Beleid in relatie tot missie, visie en strategie. Erik is uitstekend in staat om te adviseren en te sparren op management niveau.

Privé heeft Erik een brede interesse en verschillende hobby’s van gitarist in een band, skiën tot sportvliegen in Nederland en omliggende landen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Erik.


 

Feike Verweij

Feike Verweij houdt zich als Business Consultant bezig met vraagstukken op het snijvlak van de informatievoorziening en de organisatie. Met zijn analytische vaardigheden komt hij snel tot de kern van de vraag. En met zijn brede ervaring in de vastgoed sector is hij als geen ander in staat om logische verbanden te leggen. Ook als deze er op het eerste gezicht niet lijken te zijn! Na zijn studie Planologie en Beleidswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen is Feike een aantal jaren werkzaam geweest als marktonderzoeker, onder andere in de vastgoedsector. Daar is zijn interesse gewekt voor de kansen die de informatievoorziening biedt in de scenariovorming van het vastgoedbeleid. En voor het verbinden van beleidsuitgangspunten en kennis aan de praktijk van operationele processen.

Privé staat hij het liefst zelf aan het roer van zijn zeilboot, maar zakelijk is hij het best in zijn element wanneer een klant – dankzij een goed project of advies van HC&H – zelf het roer en de touwtjes weer goed in handen heeft.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Feike.


 

Gerben Naaktgeboren

Gerben is een enthousiaste, nuchtere professional. Gerben beschikt over goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en een flexibele instelling. Hij is een teamspeler, stressbestendig en pragmatisch. Gerben voelt zich het meeste thuis in projecten waar hij zijn kennis en enthousiasme direct kan vertalen naar resultaatgerichte oplossingen.

Privé brengt hij zijn tijd graag door met zijn gezin en vrienden. Gerben is altijd in voor een potje squash. Naast sporten is hij ook nog muzikaal actief met het spelen van piano, gitaar en cajon.

Bekijk hier het visitekaartje van Gerben.


 

Jan Kock

Jan is een specialist op het gebied van conversies, (maatwerk) rapportages en sjablonen. Zijn uitgebreide kennis van Business Objects, SQL Server, Crystal Reports en Qlikview combineert hij met kennis van corporaties en systemen. Hierdoor zorgt Jan voor oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten en creëert hij het verlangde inzicht in hun prestaties en resultaten. Jan is een resultaatgerichte professional die zowel zelfstandig als in teams uitstekend functioneert.

In zijn vrije tijd lijkt hij tijd te kort te komen. Want Jan reist graag of is te vinden achter zijn PC of Playstation. Daarnaast leest hij graag en veel. Maar Jan kan ook genieten van een goede film of van het luisteren naar muziek.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jan.


 

Jan Niessen

Jan is 1 mei 2015 bij HC&H begonnen in de functie van Business Consultant. Jan heeft een sterk ontwikkeld empatisch vermogen. Inhoud, zorgvuldigheid, respect, lef en humor zijn belangrijke kernwoorden bij de uitvoering van zijn werk. Hierbij wordt proactief en creatief gezocht naar alternatieven binnen een conventionele aanpak, waarin resultaat en doel steeds voorop staan. Daardoor slaagt Jan er in om opdrachten en projecten binnen tijd en budget te voltooien. Jan is in staat om de klant positief te betrekken en een ‘can do’ houding te creëren, waarmee het beste resultaat wordt bereikt. Kortom, Jan straalt het ‘samen denken & samen doen!’ van HC&H voor de volle 100% uit.

In zijn vrije tijd trekt Jan er graag op zijn Harley op uit. Tijdens vakanties snuift Jan graag aan de cultuur en bewondert hij de architectuur van het betreffende land.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jan.


 

Jeroen Villerius

Jeroen is pragmatisch, sympathiek en nuchter. Met meer dan 18 jaar ervaring in de corporatiebranche is hij een zeer ervaren professional. Jeroen is een teamspeler bij uitstek. Hij zet zijn kennis en ervaring het liefste in om samen met anderen tot het beste resultaat te komen. Dit neemt niet weg dat hij ook prima in staat is om zelfstandig lastige uitdagingen op te lossen. Vooral wanneer deze uitdagingen betrekking hebben op de informatievoorziening. Zijn specifieke kennis van Business Objects, SQL en Crystal Reports, in combinatie met zijn kennis van de informatiesystemen binnen de branche, zorgt er voor dat hij op iedere informatievraag een passend antwoord heeft.

Jeroen brengt zijn vrije tijd het liefste door met zijn gezin. Als hij dan toch even wat tijd vrij kan maken van werk en familie, gaat Jeroen hardlopen. Hierbij zorgt hij er voor dat hij altijd ‘begeleid’ wordt door de juiste muziek.


 

Marnix Ferwerda

Marnix, Managing Partner bij HC&H, is afgestudeerd bedrijfseconoom met als specialisatie organisatieverandering. Hij neemt vastgoedorganisaties mee in verandertrajecten rond efficiëntie en klantgerichtheid. Dit meenemen doet hij door zijn enthousiasme, overtuigingskracht en kennis in te zetten om organisaties en mensen in beweging te krijgen. Hij is al 20 jaar actief in de vastgoedwereld, waarin hij werkzaam is geweest in verschillende (interim) functies bij woningcorporaties, makelaars, VvE beheerders en een commerciële belegger.

Privé brengt Marnix zijn tijd graag door met zijn gezin en dan, vanwege familie aldaar, het liefst in Italië.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marnix.


 

Martijn Goudriaan

Martijn is sinds oktober 2017 werkzaam bij HC&H als Business Consultant. Na het afronden van zijn studie in 2006, is Martijn gaan werken in de corporatiebranche. Hij is gestart in het documentmanagement. Hier is Martijn in aanraking gekomen met de selectie en inrichting van softwarepakketten. Door het volgen van een Bachelor Informatica is Martijn doorgegroeid naar de functie van ICT-adviseur. In die rol heeft hij een ICT-strategie geschreven, processen gedigitaliseerd, informatierisicomanagement opgezet en heeft hij de selectie en implementatie van een ERP-pakket geleid. Onder het HC&H motto ‘samen denken & samen doen!’ deelt Martijn alle ervaring en opgedane kennis graag met zijn opdrachtgever.

Naast werk en studie vindt Martijn het heerlijk om te sporten (wielrennen), te lezen en te reizen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Martijn.


 

Olke Jan van der Meer

Olke Jan is Managing Partner bij HC&H Consultants. Na zijn studie Bestuurlijke Informatiekunde is hij in 1995 zijn carrière gestart bij een leverancier van branchesoftware voor woningcorporaties waarna hij in 2002 de overstap heeft gemaakt naar HC&H Consultants. Olke Jan is op strategisch niveau betrokken bij vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT bij woningcorporaties, zonder hierbij de doorvertaling naar de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Zijn motto (en dat van HC&H): samen denken & samen doen!

Privé is Olke Jan geregeld te vinden op de sportvelden waar zijn kinderen actief zijn. Tussen de bedrijven door doet Olke Jan graag aan hardlopen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Olke Jan.


 

Tamara van Kuijk

Tamara is het HC&H team in de functie van Business Consultant in januari 2018 komen versterken. Tamara is afgestudeerd als bedrijfskundige met de specialisatie verandermanagement. Vanuit haar organisatiesensitiviteit en drive om te verbeteren, ondersteunt Tamara corporaties in de rol van projectmanager en adviseur zodat de corporaties zich kunnen richten op en excelleren in hun kerntaak. Tamara is een stevige en rustige persoonlijkheid, transparant, resultaatgericht, pragmatisch en heeft gevoel voor humor.

Privé brengt zij haar tijd graag door met haar familie en vrienden. Daarnaast gaat ze graag wandelen, uit eten, probeert zij nieuwe recepten uit en doet ze aan yoga.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Tamara.


 

Patrick van Lingen

Door zijn onafhankelijke natuur vindt hij frisse, creatieve oplossingen en beslist hij snel. Patrick voelt zich uiterst comfortabel als hij, met een resultaatgericht team, hard werkt om succes te behalen in een omgeving die wordt gekenmerkt door hoge druk en complexiteit. Het écht werkend krijgen van de visie is belangrijk voor plezier in zijn werk; resultaten worden zichtbaar in mens en proces van de organisatie. Hij weet door zijn integriteit en directheid het vertrouwen van mensen te winnen. Daarbij slaagt hij erin ingrijpende maatregelen te nemen in samenspraak met de betrokkenen. Hij daagt uit om, ongeacht rol en positie, een mening te geven en bespreekt de status-quo.

Privé brengt hij zijn tijd graag door met zijn vriendin en twee zonen en doet hij aan Win Chung kunfu. Ook koken en golfen doet Patrick graag.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Patrick.


 

Tim Standhart

Tim is in augustus 2017 gestart bij HC&H in de rol van Business Consultant. Hij is vanaf 2000 actief in de corporatiesector en heeft verschillende functies vervuld bij een corporatie (Klantbeheerder, Woonadviseur, Projectmedewerker en Projectleider) en is ook ruim 7 jaar actief geweest als (implementatie) Consultant bij een ERP- leverancier. Tim heeft dan ook ruime ervaring met de processen van een corporatie en met selectie-, implementatie-, optimalisatie- en opleidingstrajecten. Met deze rijke ervaring ondersteunt Tim de opdrachtgever om zo samen tot het gewenste doel te komen.

Ook privé is Tim gedreven in alles wat hij doet. Ontspanning vindt hij door actief bezig te zijn. Hij gaat dan ook graag hardlopen of wandelen in het bos.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Tim.


 

Corné Moerland

Corné Moerland is meer dan 15 jaar actief in de vastgoed- en ICT wereld in verschillende functies. De laatste jaren is hij als Business Consultant actief in het optimaliseren van vastgoedprocessen, zoals het klantproces, het verhuur- en het mutatieproces, vanuit de invalshoeken klantgerichtheid en organisatie efficiency.
Hij doet dit door zijn enthousiasme en kennis van zaken te combineren met procesmatig denken en resultaatgerichtheid.

Privé kun je Corné tegenkomen op zijn racefiets of tijdens het hardlopen. Natuurlijk reserveert hij ook tijd voor zijn gezin. En als de tijd het toelaat dan neemt hij graag deel aan goede doelen wedstrijden.


 

Iris Visser

Iris is sinds 2015 werkzaam bij HC&H. In de functie Financieel medewerkster is Iris verantwoordelijk voor de financiële administratie, HRM payroll en de financiële afwikkeling van de projectadministratie. Samen met Jurelyn en Marcia is Iris ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor van HC&H. Privé geniet Iris van haar gezin, maakt ze graag een stedentrip en is ze altijd in voor een avondje uit eten of een bezoek aan het theater.

 

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Iris.

 


 

Marcia Rijsdijk

Marcia is in 2006 begonnen bij HC&H. Een rustige en doortastende collega die zich als administratief medewerkster inmiddels onmisbaar heeft gemaakt. Samen met Jurelyn en Iris is Marcia tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor van HC&H. In haar vrije tijd trekt Marcia er vaak op uit met haar gezin, staat ze graag in de keuken, is ze creatief bezig of lekker aan het sporten.

 

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marcia.

 


 

Jurelyn van Kapel

Jurelyn is een enthousiaste, creatieve en klantgerichte collega die te vinden is op onze thuisbasis in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle PR & Marketing. Daarnaast vervult ze ook de rol van Management Assistente. Samen met Iris en Marcia is Jurelyn tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor van HC&H. Privé geniet Jurelyn van haar familie en vrienden, heeft een voorliefde voor lekker eten en is regelmatig aan het sporten (boksen, hardlopen). Gezelligheid en kwaliteit van leven staan bij haar hoog in het vaandel.

 

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jurelyn.