Onze medewerkers

Op deze pagina kunt u kennis maken met alle medewerkers van HC&H Consultants. Een diversiteit aan karakters, persoonlijkheden en specialismen.

Anil Ishwardat

Anil is sinds augustus 2017 werkzaam bij HC&H. Met vijftien jaar werkervaring bij de Rabobank heeft Anil zijn roots in de financiële sector. Vanuit de pijlers van deze bank: klantparticipatie, langdurige relatie, duurzame samenleving en stabiele dienstverlening, zijn duidelijke parallellen en verbeteringstrajecten zichtbaar met de corporatiesector. Anil heeft als Trained Master Black Belt jarenlange ervaring als Lean Consultant en veel succesvolle trajecten in de corporatiesector op zijn naam staan. Met zijn pragmatische aanpak identificeert hij effectief en snel het verbeterpotentieel door vanuit een Lean-bril naar de organisatie te kijken. Als Business Consultant bij HC&H kan hij met zijn rijke bagage aan tools en methodieken uitstekend inzetten in de rol van projectleider. Met zijn Lean-bril leiden de implementatietrajecten die hij begeleidt tot mooie resultaten.

Met zijn vrouw en kinderen is Anil graag samen op stap, het liefst op vakantie naar verre bestemmingen om keer op keer al het moois wat de wereld te bieden heeft te ontdekken.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Anil.


 

Annelies van den Berg

Met vele jaren (corporatie)ervaring is Annelies in 2008 HC&H komen versterken. In eerste instantie in de functie van Commercieel directeur en sinds 1 januari 2015 als Directeur. Zij is in 1984 begonnen bij Kramers, het huidige Centric, en heeft in de loop der jaren bij diverse software leveranciers gewerkt, onder andere als directeur bij DSA•Vision en Aquagis. In de rol van contractor begeleidt Annelies geregeld de prijs- en contractonderhandelingen naar aanleiding van selectietrajecten en adviseert zij op stuurgroepniveau.

Privé brengt Annelies een deel van haar tijd door in haar 2e huis in Spanje, waar zij, naast tuinieren, wandelen met de honden en zwemmen ook werkt voor HC&H.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Annelies.


 

Brian Walsh

Brian is een enthousiaste en ervaren EHBO-er (Eerste Hulp Bij Organisatieverandering). In verschillende rollen helpt hij klanten met vraagstukken op het snijvlak van organisatie en IT. De oplossing van klantvragen vereist de juiste combinatie van mensen, processen en middelen. “Mensen maken het verschil” is zijn overtuiging en ervaring. Brian legt de focus op de kracht van teams en de fun-factor om het gewenste resultaat met mijn klanten te behalen. Hierbij past hij gericht methoden zoals Lean en Agile toe, aangevuld met brede kennis en ervaring uit verschillende sectoren.

Zijn privétijd brengt Brian graag door met zijn gezin en vrienden. Ook geniet hij van stedentrips, films, muziek en lezen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Brian.


 

Carlo van den Bergh

Carlo van den Bergh heeft ruim 25 jaar ervaring in de corporatiebranche en is in die periode in meerdere rollen en aan “alle kanten van de tafel” actief geweest (vanuit de leverancier, vanuit de corporatie en vanuit HC&H als Business Consultant). Daarvoor is Carlo nog werkzaam geweest bij een bank in navolging op zijn financiële opleiding (HEAO). Door de ervaring en de diversiteit van de werkzaamheden is Carlo breed inzetbaar als adviseur bij selectietrajecten, projectmanager bij implementaties, maar ook voor inhoudelijke ondersteuning bij financiële vraagstukken of als ad interim ICT leidinggevende. In elk van die rollen slaat Carlo de brug naar processen, informatiesystemen en databases indien de situatie daarom vraagt.

Het streven om ‘de beste’ te zijn leeft Carlo ook privé na. In de combinatie van zwemmen-fietsen-lopen (triatlon) eindigt Carlo met regelmaat tijdens wedstrijden op het podium. Om baan, sport en groot gezin te combineren is ook hier een strakke planning gewenst.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Carlo.


 

Christabe Wybenga

Met ingang van 1 januari 2018 versterkt Christabe het HC&H team in de rol van Managing Partner. Sinds 2003 actief in de corporatiebranche, brengt Christabe veel kennis en ervaring met zich mee. Hij heeft verschillende functies bekleed bij zowel corporaties, leveranciers als adviesbureaus en weet mensen dan ook goed mee te nemen in het proces rond het betreffende (ICT) vraagstuk. Bij HC&H legt Christabe zich toe op advies rondom procesoptimalisatie, informatiearchitectuur, integratie en samenwerking. Als ‘mensen-mens’ en met een gezonde dosis humor zet hij zich continu in om de mensen om hem heen te stimuleren en samen projecten tot een goed resultaat te leiden.

Privé brengt Christabe graag tijd door met zijn drie meiden. In de zomer is Christabe geregeld met een bbq tang in zijn linker- en een speciaal biertje in zijn rechterhand te vinden. Een goed boek of een spannende game is voor Christabe ook een blije invulling van zijn vrije tijd.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Christabe.


 

Edwin van Spronsen

Edwin is per 1 november 2020 ons team bij HC&H Consultants komen versterken. Hierbij komt zijn achtergrond in verschillende managementrollen, zowel in de vastgoedsector als daarbuiten, goed van pas. Van vraagstukken op het terrein van informatievoorziening en organisatie wordt hij dan ook erg enthousiast. Bij projecten pakt Edwin zijn verantwoordelijkheid en motiveert hij anderen om samen te finishen. Wanneer het spannend wordt, bewaart hij de rust en regelt hij dat een team niet in de rode zone komt maar in de groene blijft. Zijn motto is: één team één taak. Naast veranderkundige is Edwin expert in toegepaste bedrijfskunde, het Lean en Agile gedachtengoed.

Privé geniet Edwin van zijn gezin, en streeft naar een gezonde leefstijl; klimmen, mindfulness, lezen, martial arts.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Edwin.


 

Erik Lammers

Erik heeft ruim 17 jaar bij leveranciers van primaire informatiesystemen gewerkt voordat hij in 2012 de overstap naar HC&H maakte. Erik heeft brede ervaring in de corporatiesector op het gebied van informatievoorziening, het optimaliseren en vooral verbeteren van de processen, verandermanagement en projectmanagement. Hij heeft ook ruime ervaring als het gaat om Informatisering & Automatisering Beleid in relatie tot missie, visie en strategie. Erik is uitstekend in staat om te adviseren en te sparren op diverse niveaus in de organisatie.

Privé heeft Erik een brede interesse en verschillende hobby’s: van gitarist in een band tot skiën, van tennissen tot sportvliegen boven Europa.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Erik.


 

Feike Verweij

Feike Verweij houdt zich als Business Consultant bezig met vraagstukken op het snijvlak van de informatievoorziening en de organisatie. Met zijn analytische vaardigheden komt hij snel tot de kern van de vraag. En met zijn brede ervaring in de vastgoed sector is hij als geen ander in staat om logische verbanden te leggen. Ook als deze er op het eerste gezicht niet lijken te zijn! Na zijn studie Planologie en Beleidswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen is Feike een aantal jaren werkzaam geweest als marktonderzoeker, onder andere in de vastgoedsector. Daar is zijn interesse gewekt voor de kansen die de informatievoorziening biedt in de scenariovorming van het vastgoedbeleid. En voor het verbinden van beleidsuitgangspunten en kennis aan de praktijk van operationele processen.

Privé staat hij het liefst zelf aan het roer van zijn zeilboot, maar zakelijk is hij het best in zijn element wanneer een klant – dankzij een goed project of advies van HC&H – zelf het roer en de touwtjes weer goed in handen heeft.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Feike.


 

Jan Kock

Jan is een specialist op het gebied van conversies, (maatwerk) rapportages en sjablonen. Zijn uitgebreide kennis van Business Objects, SQL Server, Crystal Reports en Qlikview combineert hij met kennis van corporaties en systemen. Hierdoor zorgt Jan voor oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten en creëert hij het verlangde inzicht in hun prestaties en resultaten. Jan is een resultaatgerichte professional die zowel zelfstandig als in teams uitstekend functioneert.

In zijn vrije tijd lijkt hij tijd te kort te komen. Want Jan reist graag of is te vinden achter zijn PC of Playstation. Daarnaast leest hij graag en veel. Maar Jan kan ook genieten van een goede film of van het luisteren naar muziek.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jan.


 

Kay van Maastricht

Na ruim 8 jaar te hebben gewerkt in de corporatiesector heeft Kay besloten haar kennis te willen delen met andere corporaties en is zij sinds april 2019 overgestapt naar HC&H. Vanuit haar senior Functioneel Beheerders rol en coördinator Functioneel Beheer bij een grote corporatie, heeft zij onder andere afdelingen geadviseerd en ondersteund op het gebied van informatisering, procesbeschrijvingen, procesoptimalisatie, begeleiden en opleiden van interne en externe doelgroepen, kwaliteitscontrole en het verhogen van de klantwaardering. Door haar ruime ervaring signaleert zij waar kwetsbaarheden zitten of juist waar er behoefte naar is. Zij zet de mens in de organisatie centraal, maar kan naast haar empathische vermogen ook kritisch zijn. Het is haar passie om zowel leidinggevenden als medewerkers bewust te maken van hun eigen rol tijdens een verandering en verbinding te maken tussen medewerkers en corporaties onderling. En op deze manier met elkaar te werken aan een blijvend succes!

Nog wat weetjes over Kay; zij is dol op haar Britse Kortharen Sam & Walter, fashion, hot yoga, magazines, strandwandelingen, reizen en lekker eten.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Kay.


Marjolein Kronenburg

Marjolein is afgestudeerd als bedrijfskundige met de specialisatie leiderschap, management en bestuur. Het is haar passie woningcorporaties te leren excelleren door het adviseren en op te treden als sparringpartner bij organisatievraagstukken en continu verbeteren. Deze ervaring heeft ze opgedaan binnen de Rabobank Organisatie en in eerdere adviesfuncties. Ze heeft een hands-on aanpak en weet hiermee de gestelde doelen te behalen. Marjolein is een stevige persoonlijkheid, daadkrachtig, resultaatgericht, creatief en pragmatisch.

Privé brengt Marjolein graag tijd door met haar gezin op de volkstuin. Barbecueën met vrienden, het kweken van groenten en fruit behoren tot de bezigheden op de tuin.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marjolein.


Marnix Ferwerda

Marnix, Managing Partner bij HC&H, is afgestudeerd bedrijfseconoom met als specialisatie organisatieverandering. Hij neemt vastgoedorganisaties mee in verandertrajecten rond efficiëntie en klantgerichtheid. Dit meenemen doet hij door zijn enthousiasme, overtuigingskracht en kennis in te zetten om organisaties en mensen in beweging te krijgen. Hij is al 20 jaar actief in de vastgoedwereld, waarin hij werkzaam is geweest in verschillende (interim) functies bij woningcorporaties, makelaars, VvE beheerders en een commerciële belegger.

Privé brengt Marnix zijn tijd graag door met zijn kinderen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marnix.


 

Martijn Goudriaan

Martijn is sinds oktober 2017 werkzaam bij HC&H als Business Consultant. Na het afronden van zijn studie Geschiedenis in 2006, is Martijn gaan werken in de corporatiebranche en kwam daar al snel in aanraking met informatiesystemen en het optimaliseren van het gebruik hiervan. Door het volgen van een Bachelor Informatica is Martijn doorgegroeid naar de functie van ICT-adviseur. De opgedane kennis heeft bij meegenomen naar HC&H en deelt dit graag met andere corporaties. Martijn helpt corporaties met name op het vlak van informatiebeveiliging, IT-sourcing, selectie en implementaties van softwarepakketten en I&A-strategieën.

Naast werk en studie vindt Martijn het heerlijk om te sporten (wielrennen), te lezen en te reizen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Martijn.


 

Olke Jan van der Meer

Olke Jan is Managing Partner bij HC&H Consultants. Na zijn studie Bestuurlijke Informatiekunde is hij in 1995 zijn carrière gestart bij een leverancier van branchesoftware voor woningcorporaties waarna hij in 2002 de overstap heeft gemaakt naar HC&H Consultants. Olke Jan is op strategisch niveau betrokken bij vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT bij woningcorporaties, zonder hierbij de doorvertaling naar de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Zijn motto (en dat van HC&H): samen denken & samen doen!

Privé is Olke Jan geregeld te vinden op de sportvelden waar zijn kinderen actief zijn. Tussen de bedrijven door doet Olke Jan graag aan hardlopen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Olke Jan.


 

Patrick van Lingen

Door zijn onafhankelijke natuur vindt hij frisse, creatieve oplossingen en beslist hij snel. Patrick voelt zich uiterst comfortabel als hij, met een resultaatgericht team, hard werkt om succes te behalen in een omgeving die wordt gekenmerkt door hoge druk en complexiteit. Het écht werkend krijgen van de visie is belangrijk voor plezier in zijn werk; resultaten worden zichtbaar in mens en proces van de organisatie. Hij weet door zijn integriteit en directheid het vertrouwen van mensen te winnen. Daarbij slaagt hij erin ingrijpende maatregelen te nemen in samenspraak met de betrokkenen. Hij daagt uit om, ongeacht rol en positie, een mening te geven en bespreekt de status-quo.

Privé brengt hij zijn tijd graag door met zijn vriendin en twee zonen en doet hij aan Win Chung kunfu. Ook koken en golfen doet Patrick graag.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Patrick.


 

Peter Christian Gorter

In 2020 heeft Peter Christian de keuze gemaakt om na ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest vanuit de leverancier, bij HC&H Consultants aan de slag te gaan als Business Consultant. Vanuit de verschillende rollen die hij heeft gehad bij de leverancier van het ontwikkelen en integreren van software, aansturen van teams en het begeleiden van implementaties, kent Peter Christian de uitdaging die dit met zich meebrengt. Bij HC&H gaat Peter Christian woningcorporaties adviseren en ondersteunen op het snijvlak van organisatie en ICT. Van het optimaliseren van processen en het implementeren van ICT oplossingen tot het begeleiden van de organisatieverandering met het oog op de mens, resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Zowel privé als zakelijk gaat Peter Christian graag uitdagingen aan en is hij resultaatgericht. Als Peter Christian met zijn vrouw en twee jongens er op uitgaat gaan ze altijd op zoek naar leuke activiteiten in het bos, op het water of in de bergen. Hij kan zich goed vermaken met een avondje gezellig op de bank onder het genot van een goede film of serie om even tot rust te komen. Virtueel de uitdaging aangaan met een game op de Playstation, doet hij daarnaast ook graag.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Peter Christian.


 

Iris Visser

Iris is sinds 2015 werkzaam bij HC&H. In de functie senior medewerker Financiën is Iris verantwoordelijk voor de financiële administratie, HRM payroll en de financiële afwikkeling van de projectadministratie. Samen met Daniëlle en Marcia vormt zij het backoffice team van HC&H. Privé geniet Iris van haar gezin, maakt ze graag een stedentrip en is ze altijd in voor een avondje uit eten of een bezoek aan het theater.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Iris.

 


 

Marcia Rijsdijk

Marcia is in 2006 begonnen bij HC&H. Een enthousiaste collega die zich als medewerker Financiën & Informatisering inmiddels onmisbaar heeft gemaakt. Samen met Daniëlle en Iris vormt zij het backoffice team van HC&H. In haar vrije tijd geniet Marcia van haar gezin, staat ze graag in de keuken of is ze lekker aan het sporten.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Marcia.

 


 

Daniëlle Beukelman

Daniëlle is sinds januari 2020 werkzaam bij HC&H. Zij versterkt het team als commercieel medewerker binnendienst. Zij is het aanspreekpunt voor onze klanten en daarnaast verzorgt zij offertes en afspraken.  Samen met Iris en Marcia vormt zij het backoffice team van HC&H. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar dochter, familie en vrienden. Het liefst gaat ze uit eten, kookt ze lekker of gaat ze reizen of naar een concert.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Daniëlle.