Over HC&H

HC&H Consultants is al sinds 2002 jouw partner voor ICT advies en projecten. Onze advisering richt zich op vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT. Hierbij hebben we oog voor de processen, ICT systemen en jouw organisatie en medewerkers. Wij ondersteunen corporaties niet alleen bij strategische vraagstukken maar ook bij onder andere selecties en implementaties van ICT systemen, de digitalisering van je organisatie, procesoptimalisatie en informatiemanagement. Onze consultants beschikken over vakinhoudelijke kennis, jarenlange ervaring met deze vraagstukken, hebben een no-nonsense mentaliteit en verliezen daarbij de menselijke kant niet uit het oog. Want mensen bepalen het uiteindelijke resultaat. Ons motto is niet voor niets: samen denken & samen doen!

Onze aanpak

Het is onze missie om meerwaarde te creëren. Dat is waar wij voor staan. Meerwaarde zodat jouw processen efficiënter verlopen, je organisatie effectiever presteert, de informatievoorziening inzicht geeft, de informatiesystemen hier optimaal op aansluiten maar bovenal dat je klanten optimaal worden geholpen.

Of het nu gaat om advies of projecten, HC&H stelt haar kennis en ervaring voor jou ter beschikking en streeft ernaar om samen met je meerwaarde te bereiken. Deze meerwaarde bereiken wij door te sturen op samenhang. Samenhang tussen mens en organisatie, processen en systemen. Maar ook tussen strategie, inrichting en uitvoering. En juist door deze samenhang samen met jou inzichtelijk te maken, ontstaat grip. Grip op verandering zodat je het beoogde resultaat niet alleen bereikt, maar ook borgt.