HC&H Connect

Wij hebben een missie

To connect’ betekent letterlijk ‘verbinden’. Het is de missie van HC&H Connect om te zorgen voor een duurzame verbinding tussen vraag en aanbod. Hierbij focussen wij ons met name op de vakgebieden ICT en Bedrijfsvoering. HC&H Connect richt zich met haar dienstverlening uitsluitend op de sector van corporaties en haar ketenpartners. Onze dienstverlening wordt onderverdeeld in de volgende productgroepen:

Het geeft ons steeds weer voldoening om onze opdrachtgevers maximaal te ontzorgen binnen de definitie van deze ‘verbindingsfunctie’ en hierbij in te spelen op alle relevante en actuele ontwikkelingen op ons werkterrein. Wij doen dit door op een positieve wijze dit gedachtengoed uit te dragen met respect voor onze opdrachtgevers. We zijn niet bang stelling te nemen op actuele vraagstukken en hierbinnen het voortouw te nemen.

Onze visie

De corporatiesector en haar ketenpartners zijn voortdurend in ontwikkeling door technologische en demografische ontwikkelingen in hun omgeving. Daarnaast hebben zij door de focus van hun stakeholders te maken met veel wijzigingen in wet- en regelgeving. HC&H Connect stelt zich als doel deze ontwikkelingen steeds een stapje voor te zijn en onze opdrachtgevers het geruststellende gevoel te geven niet achter de feiten aan te lopen. We bieden een dienstenpallet dat hierbij aansluit. HC&H Connect is een netwerkorganisatie en zet hoogwaardige professionals (minimaal hbo werk- en denkniveau) in, zowel in dienstverband als met externen, die toegewijd zijn en met passie het gedachtengoed van HC&H Connect uitdragen. Je bent er met HC&H als partner dan ook van verzekerd dat je klaar blijft voor de toekomst.

Bezoek www.hcenhconnect.nl of bel 078-6810804 voor meer informatie.