Partners

Waar nodig schakelen wij partners in of zoeken samenwerking met derden. Wij selecteren partners die een toegevoegde waarde leveren aan onze diensten.

iteraz logo

Itéraz is partner van HC&H op het gebied van verandertrajecten zoals fusies, reorganisaties of andere grote veranderingen binnen jouw organisatie. Itéraz is een dienstverlener op het gebied van project- en verandermanagement. Itéraz helpt organisaties bij het uitvoeren van projecten en verandertrajecten door de mensen van deze organisaties te leiden, te coachen, te trainen (via HC&H Connect) en te adviseren. Hierbij zet zij de mens centraal, voor Itéraz dé sleutel tot iedere succesvolle en blijvende verandering.

Meer informatie kun je vinden op www.iteraz.nl.

 

Smarts is gespecialiseerd in IT-security. Activiteiten en diensten van Smarts bestaan uit ethical hacking door middel van penetratietesten (via internet en interne infrastructuren), phishing campagnes, social engineering en awareness verhogende kennissessies. Ook kan Smarts jouw organisatie helpen met het opstellen van IT / informatiebeveiliging beleid en het bepalen van IT / business impact en maatregelen ten behoeve van huidige en toekomstige wetgeving. Zoals de wet meldplicht datalekken, en aankomende Europese General Data Protection Regulation (GDPR) wetgeving. Smarts verzorgt in het kader van de samenwerking met HC&H de volgende IT-security gerelateerde activiteiten en diensten:

  • De technische BIC nulmeting
  • Security audit BIC
  • Security quick scan
  • Externe en interne penetratietesten  (pentests)
  • Begeleiden technische maatregelen
  • Social engineering / mystery guest / -caller

Meer informatie kun je vinden op www.smarts-it.nl.

 

Qbit Cyber Security heeft de Serious Game Alcatraz ontwikkeld, een game die inzicht geeft in de zachte factoren van informatiebeveiliging en de security awareness van je managers en medewerkers verhoogt. Verder levert Qbit Cyber Security dienstverlening waarbij zij de menselijke, organisatorische en technische kant van informatiebeveiliging met elkaar verbindt. Zo voegt Qbit Cyber Security waarde toe aan organisaties.

Meer informatie kun je vinden op www.qbit.nl.