Werken bij, stage of afstuderen

De kracht van ons bedrijf zit in de vakbekwaamheid van onze medewerkers, gecombineerd met de kennis van de corporatiebranche. De medewerkers van HC&H worden door onze klanten hoog gewaardeerd om hun doelgerichtheid en integriteit. Met elkaar streven wij naar de beste kwaliteit in advisering en dragen wij daarvoor onze verantwoordelijkheid.

Werken bij HC&H is werken voor een ambitieuze organisatie die zich kenmerkt door een open communicatie en een informele werksfeer. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en er is volop ruimte voor persoonlijke en vakmatige ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Vacature(s):

Stage of afstuderen:

  • Vanuit haar maatschappelijke doelstelling heeft HC&H regelmatig plaats voor een stagiair of afstudeerder. De afgelopen jaren hebben meerdere studenten, in de meeste gevallen van een HBO Bedrijfskundige Informatica opleiding, hun stage- of afstudeeropdracht ingevuld. Indien jij wilt weten of het mogelijk is om stage te lopen of af te studeren bij HC&H stuur dan een mail naar info@hcenh.nl.