Post Corona Workshop

Stel, jouw corporatie werkt keihard om te voldoen aan de coronamaatregelen. Je beweegt mee met alle nieuwe informatie die je tot je beschikking krijgt. Je twijfelt er niet aan dat het COVID-19 virus een blijvende impact zal hebben op de manier waarop we werken, maar hoe geef je dat op de lange termijn vorm? Het is nu tijd om na te denken over straks, maar waar begin je? 

HC&H Consultants introduceert de Post Corona Workshop om jouw corporatie te helpen over de situatie na de coronacrisis na te denken en dit in kaart te brengen. Hieronder vind je meer informatie: 

Hoe ziet jouw corporatie er in de wereld post Corona uit?  

Dat de manier waarop we met elkaar werken anders blijft, is een ding wat zeker is. Er worden veel goede artikelen over de situatie na Corona geschreven. Zo publiceerde Aedes bijvoorbeeld al de handreiking “werken op 1,5 meter binnen de Woondiensten” op haar website. Ook zijn daar een aantal protocollen en plannen die individuele corporaties gebruiken terug te vinden. Dat is maar één voorbeeld. Op LinkedIn komt het ene na het andere initiatief voorbij. Daarnaast ontvang je talloze communicaties van school, sport en andere organisaties. Hoe zorg je ervoor dat je een heldere visie op de toekomst krijgt, vastlegt en in ontwikkeling houdt? We gaan je hierbij helpen met onze Post Corona Workshop.

Wat doen we in onze Post Corona Workshop? 

HC&H Consultants faciliteert de workshop waarin jouw vragen over de situatie na Corona centraal staan. We verdelen deze onder in 6 thema’s. Wij werken tijdens de workshop met jou en je collega’s samen om verder te kijken en te denken. Gezamenlijk maken we de vertaalslag naar de situatie na de coronacrisis. In de workshop zorgen we ervoor dat al je vragen aan bod komen, zoals (maar niet beperkt tot) bijvoorbeeld: 

 • hoe ziet de toekomst er voor mijn corporatie uit?  
 • hoe transformeren wij naar de corporatie van de toekomst?  
 • welke impact heeft dit op mensen, processen, dienstverlening, I&A, etc.? 

De Post Corona Workshop creëert een heldere samenvatting aan de hand van jouw vragen. 

Wat is de opbouw van de Post Corona Workshop? 

Op onze praatplaat staan 6 thema’s centraal. Aan de hand van deze praatplaat brengen we in kaart wat het toekomstbeeld voor jouw corporatie zou kunnen zijn. We kijken hoe organisaties, van groot tot klein, van wereldwijd tot de buurman, met de nieuwe situatie omgaan. In de workshop ga je samen met je collega’s aan de slag om aan de hand van trends de kansen voor jouw corporatie te benoemen en je toekomstvisie te formuleren. 

Wil je de uitkomsten van de workshop op een aansprekende manier delen met jouw collega’s? Dan hebben we goed nieuws! Wij zijn de samenwerking aangegaan met Get The Picture (GTP). Zij verzorgen een visueel verslag van de workshop. HC&H Consultants zorgt er op aanvraag voor dat zij aanwezig zijn.

Je bepaalt de locatie van de workshop zelf. We kunnen de workshop alsook de visualisatie van de workshop online en offline aanbieden.  

De kosten voor de Post Corona Workshop zijn EUR 1200,-*. Hierbij zit inbegrepen:

 • een intake gesprek; 
 • een workshop van een dagdeel, aangepast op de behoeftes van jouw corporatie; 
 • een uitwerking met fotoverslag in PowerPoint; 
 • een nabespreking (1 uur) met de opdrachtgever om de resultaten van de workshop te bespreken en eventuele vervolgstappen te bepalen. 

* exclusief de kosten voor Get The Picture.

De Post Corona Workshop kan op de behoeften van jouw corporatie worden aangepast. Neem hierover gerust contact met ons op.  

Ik wil meer weten over de Post Corona Workshop 

Dat begrijpen we! Neem snel contact op met Marnix Ferwerda via 078-6810800 of e-mail marnix.ferwerda@hcenh.nl. Of gebruik het formulier hieronder zodat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

  Je voor- en achternaam (verplicht)

  Je mailadres bij jouw corporatie (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Informatie over de Post Corona Workshop

  Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagochtendmiddag