Wij zijn bij CorporatiePlein Online!

Staat 24 september al in jouw agenda? Bij ons wel. HC&H Consultants zal vertegenwoordigd zijn tijdens de eerste online editie van CorporatiePlein en wij nemen HC&H Connect en Chaptr2 mee!

CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering, ICT en Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Dat de tiende editie van CorporatiePlein bijzonder zou worden, stond voor de organisatoren Martin Barendregt en Paul Tuinte al langer vast. De coronacrisis heeft daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Daarom vindt CorporatiePlein op 24 september maximaal Online en gemaximeerd Offline plaats! Er zal op de Online beurs een hoop te doen zijn. Wil je weten waar je ons kunt vinden? Lees dan even mee.

Lobby

Bij deelname kom je binnen in de lobby. De lobby is het “centrale plein” van waar je via de knop ‘Exposanten’ de virtuele beursstands kunt bezoeken, via de knop ‘Programma’ kennissessies van exposanten kunnen bezoeken en kunnen deelnemen aan een speeddatecarrousel. Na deze bezoeken kom je altijd weer terug in de lobby. Hier praten de organisatoren vooraf en tussen programmaonderdelen door het programma via een livestream aan elkaar. Daarnaast kun je hier ook 1-op-1 gesprekken starten. Spreek ons dus aan!

Onze virtuele beursstand

Kom eens op onze stand kijken! In onze stand vind je meer informatie over wat wij die dag gaan doen, maar je kunt ook via een ‘connect’ knop een 1-op-1 chatgesprek of een 1-op-1 videogesprek starten. Zijn we even met iemand anders in gesprek? Geen nood, je kunt een afspraak inplannen of, net als ‘in het echt’ later gewoon even terugkomen.

Onze kennissessies

Wij hebben een aantal interessante onderwerpen voor je verzameld en dit is ons programma:

Om 10.00: Lean en ICT, gaat dat samen? Door Andréa van der Vaart en Anil Ishwardat
Om 10.30: Gedreven door data. Door Olke Jan van der Meer en Andrea Vermeulen
Om 14.00: Vakopleiding Functioneel Beheer. Door Gerben Naaktgeboren en Christabe Wybenga
Om 15.00: RPA bij A+: samen innoveren! Door Andréa van der Vaart en Marije de Vreeze (Vidomes)

Klik op de link voor een korte omschrijving van de sessie. Ben je er ook bij?

Speeddatecarrousel

Totaal nieuw voor ons. Wat houdt deze speeddatecarrousel in? Het is een programma onderdeel waarbij bezoekers en exposanten aan elkaar worden gekoppeld in een videochatgesprek van enkele minuten. Net als in het concept van speeddates, wordt er na enkele minuten gerouleerd. Enkele seconden voor het einde van de ‘date’ gaat de tijdbalk knipperen.

Wie zijn aanwezig?

Annelies van den Berg, Olke Jan van der Meer, Marnix Ferwerda en Christabe Wybenga van HC&H Consultants zijn aanwezig, net als Peter van Gilst van HC&H Connect en Andrea van der Vaart van Chaptr2. Natuurlijk hoef je niet te wachten op CorporatiePlein om ons te spreken. Neem contact op om een afspraak in te plannen wanneer het jou schikt. We komen graag een kopje koffie drinken, maar we staan ook online voor je klaar.

Heb je je nog niet aangemeld voor CorporatiePlein?

Ga dan snel naar de website van CorporatiePlein en meld je (gratis) aan!