WoonInvest kiest na selectietraject voor cegeka-dsa

Na een zorgvuldig selectietraject, begeleid door HC&H Consultants, was de projectgroep het unaniem eens: Dynamics Empire scoort het beste op de vooraf gedefinieerde selectiecriteria, zoals bijvoorbeeld product, implementatie, beheer en kosten. De bijdrage van ICT aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en processen wordt door WoonInvest op waarde geschat. Dynamics Empire zal hier tevens een belangrijke rol in vervullen. In een samenwerkingsverband met cegeka-dsa zal invulling worden gegeven aan de digitaliseringsambitie van de woningcorporatie.

WoonInvest heeft ervoor gekozen het nieuwe ERP volgens de Best Practice van cegeka-dsa in te richten en te implementeren. Zo is bijvoorbeeld het RGS onderdeel van de implementatie. Het gevolg is dat er wordt gewerkt op basis van sectorstandaarden. Dit resulteert op haar beurt in een softwareoplossing die eenvoudig en veilig te koppelen is met systemen van derden.

Bestuurder Marianne Straks: “Na een zorgvuldige selectieprocedure is door onze medewerkers unaniem gekozen voor Dynamics Empire. We gaan de komende maanden de samenwerking in met als doelstelling livegang van Dynamics Empire op 1 januari 2020. We hebben vertrouwen in de implementatie en dat het systeem ons veel te bieden heeft. Uitgangspunt is het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.”

Wilt u weten hoe HC&H uw corporatie kan ondersteunen tijdens een selectie- en implementatietraject? Neem dan contact op via 078-681 08 00 of e-mail info@hcenh.nl.